Skip to content

FAQ #erbestaangeendommevragen

Hebben jullie verschillende maten? 
En of we verschillende maten hebben, maten van vroeger, maten van school, maten van de festivals, maar dit is natuurlijk mateloos irritant. Pak een biertje, maar drink met mate. Zie hier ook ons maattabel:

 

Waar zijn de festivalleggings van gemaakt?
Festivalleggings zijn uit liefde gemaakt, liefde bestaat in dit geval uit 92% polyester en 8% elastaan.

Ik wil iemand een festivallegging cadeau doen, kan dat? 
Dus jij wilt iemand extreem gelukkig maken met een festivallegging? Natuurlijk kan dat! Hoe meer mensen shinen in een legging hoe beter. Kies een legging uit en vul het adres van iemand anders in en geef daarbij aan dat het een cadeautje is, dan zorgen wij voor een speciale verpakking en verrassing. Bij de notities kun je vervolgens een leuk berichtje achterlaten. Wat ben jij een lieve festivalvriend en dit had je toch ook zelf kunnen bedenken?

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
We versturen de festivalleggings altijd zo snel mogelijk. Dit houdt in dat je ze soms de volgende dag al in huis hebt, echter kan het voorkomen dat de post vertraging heeft. We streven er naar dat ze binnen drie dagen bij je op de mat liggen en garanderen dat je het pakket binnen een week binnen hebt. Mocht je echter haast hebben omdat je al snel een feestje hebt, dan is het mogelijk om tegen een beetje extra een spoed bestelling te plaatsen. Wanneer je deze voor 15:00 uur plaatst doen wij je bestelling nog dezelfde dag op de post.

Moet ik thuis zijn om mijn festivallegging te ontvangen? 
Het voordeel is dat de festivalleggings door de brievenbus passen, dus je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Wel snappen we het dat je de brievenbus goed in de gaten houdt zodat je na ontvangst direct je festivallegging aan kunt trekken. Daarnaast is gebleken uit recent onderzoek van de Maurice de Kat dat 85% van de postbezorgers kampen met slappe polsen, dit kan verholpen worden door meer met de pols te bewegen, ook wel zwaaien genoemd. Dus als je toch thuis bent, zwaai even naar die bezorger, een betere wereld begint bij jezelf. Enkel wanneer je groot fan bent en meer dan 3 leggings besteld geven we je pakketje mee met de (Pieter) pakketbezorger. Kijk in de T&T welke we meesturen voor meer info. 

Kan ik mijn Festivallegging wassen?
Ja, festivalleggings kunnen gewoon in de wasmachine op een programma voor 30 graden zonder centrifugeren of met de handwas, maar wees eerlijk, handwas doet toch niemand meer. 

Ik wil mijn Festivallegging retouren, hoe werkt dat?
Zie hiervoor onze retourbeleid pagina. 

Wat is een High Waist legging?
De high waist legging is een legging voor mannen en vrouwen die niet alleen ideaal is voor een festival, maar ook als yogalegging. Deze super elastische legging beweegt feilloos met je mee. Door de extra brede bovenband zal de legging niet snel afzakken en kleed hij ook nog eens zeer mooi af. Geef toe, een warme buik is lekker met een high waist legging en een kruik. 

Wil je Festivalleggings op je festival? 
Wij willen van ieder festival een nog groter en kleurrijker feestje maken. Op uitnodiging van festivalorganisatoren komen wij graag naar festivals met ons bijzondere vervoer en een verrassende stand. Wij steken wij onze handen uit de mouwen en onze benen in een festivalleggings. De bedoeling is dat iedereen dit doet. Wil je weten hoe wij dit exact doen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kan je een festivallegging ook aan tijdens het sporten?
Onze festivalleggings zien er niet alleen uit als een feestje, maar zitten daarnaast ook nog eens extreem comfortabel Je kan de leggings dus thuis aan als huislegging, in bed aan als pyjamabroek of tijdens het sporten als sportlegging.