Skip to content

♥ De leukste leggings van de Melkweg  ♥  Super zachte stof   ♥  Je Festivalleggings altijd GRATIS verzonden  ♥  Makkelijk retouren

Leggings, Leggings en nog eens Leggings

Leggings, leggings en nog eens leggings

Dat is wat de klok slaat bij festivalleggings. Ik zal het eerlijk toegeven ik slaap zelfs in een festivallegging. Nooit gedacht dat ik als man het zo lekker zou vinden om een strakke legging aan te hebben. Ik draag ze niet alleen in bed, maar draag ook heerlijke leggings met een leuke print als ik naar de sportschool ga. Ik moet zeggen dat ik niet alleen veel bekijks trek door mijn figuur, maar denk ook dat ik veel bekijks krijg vanwege de leuke leggings die ik draag. Ik wordt door zeer veel mensen aangesproken die mij vragen: “Wat een leuke legging! Hoe kom je aan die legging? En waar koop je dat soort leggings?”

Leggings in soorten en maten.
Gelukkig zijn we al lang de tijd voorbij dat een legging alleen voor dunne vrouwen zijn. Tegenwoordig zien we steeds meer mannen en kinderen in leggings. Niet alleen meisjes, maar ook jongens vragen naar onze leggings. Natuurlijk spreken de felle kleuren ze erg aan en het fijne is dat ze erg flexibel zijn en dus lekker meegroeien. Wel is het altijd even leren hoe je een legging aan trekt, maar wanneer je ze aan hebt zitten ze als gegoten. We hebben nu de volgende maten:

 

KIDS S is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar maat 110 tot 140
KIDS L is geschikt voor kinderen van 11 tot 17 jaar maat 141 tot 176

XS – L is geschikt voor grote kinderen en volwassenen maat XS tot L

L – XXL is geschikt voor grotere volwassenen maat L – XXL

High Waist is één maat geschikt voor iedereen (zie maattabel) One Size fits all

Deze is zeer geschikt voor sporten en yoga

 

Leggings voor mannen en vrouwen

Lees ik dat nou goed leggings voor mannen, oftewel heren leggings? Jazeker! Onze leggings zijn niet speciaal voor mannen of vrouwen maar door en voor alle geslachten cq sexen. Het voordeel is dat de leggings rekbaar zijn en dus is er genoeg ruimte voor benen en andere lichaamsdelen.

 

Leggings hier Leggings daar, had ik zo’n legging maar
De leggings zijn eenvoudig te bestellen via onze eigen website, maar we komen ook wel veel op festivals, waar je de leggings GRATIS kunt proberen en passen (tegen borgstelling). Het leuke daarin is dat mensen zelf kunnen ervaren hoe het voelt om een leggings te dragen en daarna gelijk verkocht zijn. Vind je het toch niks, dan kan je de leggings gewoon terugbrengen en dan krijg je je geld teruggestort. 


Daarnaast zijn er nog vele andere leggings met print te vinden op onze website, kijk gerust hiervoor op de website. We hebben sinds 2021 ook leggings voor kinderen. Deze zijn te vinden in de apparte categorie Kids, maar deze zijn ook gewoon te vinden door een legging te selecteren en dan op zoek te gaan naar de juiste maat. Je vindt dan leggings in maat XS-L, L-XXL, Highwaist, Kids L, Kid S.