Wat Fred van Leer ook zegt 3 redenen waarom een legging WEL een broek is!

3 redenen waarom een legging wel een broek is!

Je kent ze wel; hardnekkige mythes die steeds de kop opsteken. Mensen zijn nog steeds op zoek naar Nessie of UFO’s. Of dromen op Lowlands over de disco dixie waar altijd feest is. Vaak spatten deze dromen snel uit elkaar. Maar er is één mythe waar wij van uit onze legging gaan. Namelijk: Leggings zijn geen broeken. Wait whutttt? Leggings zijn wel broeken. Leggings zijn eigenlijk nog beter dan broeken! En wel hierom:

3 redenen waarom een legging WEL een broek is!
3 redenen waarom een legging WEL een broek is!

In harembroek kun je niet lekker sporten.

Heb jij wel eens iemand zien hardlopen in een jeans? Nee. Niets sport lekkerder dan een strakke leggings. Strakke fietsbroeken (LEGGINGS!), strakke hardloopbroeken (LEGGINGS!) en yogabroeken (LEGGINGS!) zijn maar een paar voorbeelden. Je kan bewegingen alleen goed doen als je kleding niet in de weg zit. Als je een goede kwaliteit legging hebt dan ademt deze, schijnt die niet door en sluit hoog aan. Je kan tegenwoordig dus beter een legging als (sport)broek dragen!

Netflix en chill in een pantalon is niet hetzelfde

Lekker op de bank hangen, iets waar iedereen wel eens naar uitkijkt na een zware (thuis)werk dag. Dit doe je het liefst in je favoriete broek die het lekkerst zit en waarmee je nergens aan blijft hangen. Onze tip: Probeer het in een Festivallegging en dit zal je nieuwe favoriete broek zijn. Lekker lui, lekker hangen, lekker in je legging netflixen.3 redenen waarom een legging WEL een broek is!
Festivalleggings Zonder Geen Feestje

Feest en festival voelt toch minder vrij en fijn in een dikke spijkerbroek

De spijkerbroek deed zijn intrede in 1847. Dus om nou te zeggen dat een spijkerbroek nog modieus is, ik weet het niet. Wel weet ik dat het behoorlijk warm kan zijn. Een aansluitende broek die ademt en lekker luchtig is is natuurlijk een stuk beter. Daarbij staat het op een feestje of festival natuurlijk ook een stuk vrolijker. 

En de wijsheid van Fred dan?

Ja oké, Fred van Leer heeft ergens een punt. De “legging is geen broek” uitspraak geldt uiteraard voor witte en huidkleurige leggings. Dit kan namelijk echt niet! Gelukkig is het aanbod tegenwoordig veel breder en geldt deze uitspraak zeker niet voor de moderne leggings.

 

Wij dragen onze leggings liever en beter dan een broek! Waarom? Het zit super comfortabel en lekker natuurlijk! Plus je ziet er altijd uit alsof je tijd van je leven hebt en dat is ook zo!3 redenen waarom een legging WEL een broek is!